Sütemény


SÜTEMÉNY KAPITÁNY MÓDRA_slp5586.jpg

Első cukrászdánkat és cukrászüzemünket 1987-ben, azaz több mint 30 éve nyitottuk; a kezdetektől fogva ragaszkodtunk a süteménykészítés klasszikus iskolájához és hagyományaihoz.Minden termékünk saját üzemeinkben, napi gyártásban, frissen, saját receptúráink alapján készül.

Állandó kínálatunkban megközelítőleg 150 féle édes és sós cukrászsütemény található, melyek között jól megférnek egymás mellett a klasszikus és a modern, az éppen aktuális divatot tükröző, igazi különlegességet jelentő ízek is.

Cukrászüzemünk egyik fő specialitásai az egyedi igények alapján készült torták, formatorták. Magasan képzett, kiemelkedően kreatív szakembereinkkel egészen különleges kéréseket is teljesíteni tudunk!

Kiemelt figyelmet fordítunk a cukorbetegségben, továbbá a különféle ételallergiákban és intoleranciákban szenvedők, valamint a vonalaikra vigyázó sütemény és fagylaltkedvelők igényeinek kielégítésére.
Cukrásztermékeink jelentős része elérhető úgynevezett mentes kivitelben is (pl. búzaliszt, állati fehérjék, tojás) továbbá hozzáadott cukor helyett természetes édesítőszerrel vagy édesítőszerekkel készítve (csökkentett kalóriatartalommal) is.

Üzemünk nem csak sajt boltjaink számára állít elő cukrászsüteményeket, vállaljuk viszonteladók kiszolgálását is, hűtőkocsis kiszállítással, szakmai továbbképzéssel és tanácsadással.