Rólunk

A 27 éves múltra visszatekintő cukrászüzemünk alapítása óta kínál saját készítésű süteményeket és fagylaltot, kis és nagykereskedelmi szinten egyaránt. A szakmában eltöltött több mint negyed évszázad alatt, alaposan kiismertük a vásárlók és a kereskedők igényeit, az ebből nyert tapasztalataink visszaköszönnek termékeinkben, melyet minden kedves vendégünk vagy partnerünk élvezhet.

Kezdettől fogva ragaszkodunk a sütemény és fagylaltkészítés klasszikus iskolájához valamint hagyományaihoz.Minden termékünk saját üzemünkben, frissen, saját receptúráink alapján készül, fagylaltjaink hagyományos, főzött eljárással.Cukrászsüteményeinkhez és fagylaltjainkhoz természetes anyagokat és párlatokat valamint a legnevesebb alapanyaggyártók készítményeit használjuk.

A 100-nál is több féle sütemény és több mint 40 féle fagylalt ízt felölelő palettánkon jól megférnek egymás mellett az alapnak számító klasszikusok és a modern, aktuális divatot tükröző igazi különlegességet jelentő ízek is. 

Kiemelt figyelmet fordítunk a cukorbetegségben, a különféle ételallergiákban szenvedők valamint a vonalaikra vigyázó sütemény és fagylaltkedvelők igényeinek kielégítésére. Termékeink jelentős része elérhető hozzáadott cukor helyett természetes édesítőszerrel készítve (csökkentett kalóriatartalommal), liszt és/vagy tejtermékeket helyettesítő alapanyagokból elkészítve.

Süteményeinket és fagylaltjainkat saját üzleteinkben (egy budapesti és két kiskunlacházi cukrászdában), továbbá viszonteladóinknál lehet megkóstolni és megvásárolni.